AlgemeenIncidenten

Politie neemt nieuwe auto’s in gebruik

- advertentie -

Noord Nederland – Team Verkeer van de politie Noord-Nederland heeft afgelopen vrijdag zes gloednieuwe interventie voertuigen in gebruik genomen. De wagens zijn sneller dan hun voorgangers, waaronder de Volvo V70.

- advertentie -

Kat- en muisspel
Tegenwoordig rijd menig plofkraker of overvaller in een snelle vluchtauto. Met een topsnelheid van 250 km/h en een 0-100-tijd van 5,5 seconden is het voor de politie nu een eerlijker kat-en-muisspel dan voorheen.

De feestelijke overhandiging van de sleutels van de voertuigen vond plaats onder de Oldehove in Leeuwarden.

De interventievoertuigen zijn Audi’s van het model A6 3.0. TDI Avant Quattro S-tronic.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button