AlgemeenSport

Boksvereniging BOWI organiseert boksgala in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op 23 februari 2019 zal er na bijna 30 jaar weer een boksgala plaatsvinden in Winschoten. De organisatie ligt in handen van Boksvereniging BOWI. Al sinds 1943 een begrip in de bokswereld en in Winschoten.

- advertentie -

In de ring zal BOWI vertegenwoordigd worden door Leon Busemann, Jakko Koning  en Joran Kruijer. Niet alleen uit Nederland, maar ook vanuit Duitsland zullen er boksers in de ring verschijnen.

Een ieder is van harte uitgenodigd om deze avond de boksers aan te moedigen. Het boksgala vindt plaats op zaterdagavond 23 februari 2019 in de Sporthal Stikkerlaan (Meester D.U. Stikkerlaan 6 te Winschoten). De deuren openen om 18:00 uur, aanvang 19:30 uur en de entree bedraagt €15,- euro aan de deur. In de voorverkoop kunt u bij Sape Hoekstra (Langestraat Winschoten) en Sporthal Stikkerlaan (Alie Dik) entreekaarten kopen voor €12,50 euro.

In 1943 is Boksvereniging BOWI opgestart. Tot 2014 een vereniging voor mannen, maar sindsdien zijn ook dames van harte welkom om bij BOWI te trainen. Er wordt iedere dinsdag- en donderdagavond van 19:30 – 21:00 uur getraind in de sporthal aan de Beukenlaan 42 in Winschoten.

Ben je 14 jaar of ouder, nieuwsgierig hoe een bokstraining er aan toe gaat en of dit iets voor je is? Je kunt vrijblijvend een training meedoen.

Meer informatie is te vinden op de facebook pagina Boksvereniging BOWI of neem contact op met Luppo Busemann (luppobusemann@hotmail.com).

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button