Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

The Barrel Challenge dag 1: ‘Op weg naar Stockholm’

- advertentie -

The Barrel Challenge Wintereditie, volg je van dag tot dag op OldambtNu.nl. Het team: De Gasbelrokkers stuurt dagelijks een update over hun tocht, elke dag te lezen op deze website, OldambtNu.nl

- advertentie -

Stockholm – We zijn weer onderweg. Na een korte nacht aan boord van de “Niels Holgersson” zitten we inmiddels in Zweden, op weg naar Stockholm. De aankomst in Rostock gisteravond was een spektakel met honderden barrellaars, stuk voor stuk prachtige creaties!

In Stockholm gaan we weer met een nachtboot, dit keer naar turku (Finland).
Onderweg naar Stockholm gaat het landschap al vrij snel over in een winterlandschap. De rit verloopt tot nu toe mooi, maar er is ook weer tijd voor gesleutel. De achterlichten zijn buiten werking geweest door een kortsluiting in de dakverlichting en het hitteschild klapt tegen de aandrijfas aan! Het blijft ten slotte een barrel challenge, dat gaat niet vanzelf! Gelukkig hebben we de kunde in huis.

Onze inzamelingsactie verloopt goed, we zitten al op 60% van ons streefbedrag! Gertjan heeft zijn zwembroek al boven in de tas gelegd, maar we zijn er nog niet! Er mag nog steeds gedoneerd worden, als u dat nog niet gedaan heeft! Dat kan via de website van de Hartstichting.

Foto’s: Foto Nijkamp

Lees ook:
– The Barrel Challenge, volg je bij OldambtNu.nl 
– Fotoserie: ‘De Gasbelrokkers’ starten in Bad Nieuweschans aan de Barrel-tocht

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button