Algemeen

Activiteiten Sociaal Werk Oldambt en Taalhuis Oldambt versterken elkaar

- advertentie -

Winschoten – De Boschpoort in Winschoten is de centrale huisvesting van Sociaal Werk Oldambt. Wekelijks, (elke maandag van 10.00 tot 14.00 uur) is er inloopspreekuur waar Oldambtsters met kortlopende hulpvragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn welkom zijn en onaangemeld binnen kunnen lopen.

- advertentie -

Taalhuis Oldambt

Taalhuis Oldambt zet zich in voor volwassenen die beter willen leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Inwoners van Oldambt kunnen trainingen volgen. Het Taalhuis wordt gerund door vrijwilligers.

Samenwerking

Onlangs hebben beide organisaties besloten om bepaalde activiteiten meer op elkaar af te stemmen. Tijdens het inloopspreekuur in de Boschpoort zijn daarom ook medewerkers van het Taalhuis aanwezig. Tijdens het spreekuur blijkt dat veel ‘problemen’ vaak niet op zichzelf staan. Als lezen, schrijven, rekenen of omgaan met een computer lastig is kan dit al gauw tot meer problemen leiden.

Maatwerk

Sociaal Werk Oldambt en Taalhuis Oldambt hebben gemeenschappelijk dat ze zich beide inzetten voor inwoners van het Oldambt die zich in een kwetsbare positie bevinden. Gezamenlijke inzet op één locatie heeft als groot voordeel dat er meer ‘maatwerk’ geleverd kan worden. Daardoor kunnen beide organisaties onze inwoners nog beter van dienst zijn.

Iedere maandag van 10.00 – 14.00 uur, inloopspreekuur in de Boschpoort

Sociaal Werk  Oldambt en Taalhuis Oldambt

Contact:

TaalhuisOldambt@hotmail.com

06-13491544

info@sociaalwerkoldambt.nl

0597-421833

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button