AlgemeenIncidentenVideo

Ongeluk in dichte mist op het beruchte kruispunt Westerlee (Video)

- advertentie -

Westerlee – Op het beruchte kruispunt, de Emergoweg met de D.H. Vinkersweg bij Westerlee, is donderdag aan het einde van de middag een auto op de kop in de sloot beland. Er was plaatselijk zo’n 50 tot 100 meter zicht, dit wegens de dichte mist.

- advertentie -

De bestuurder was op de kruising in botsing gekomen met een andere auto. Brandweer Winschoten en Oude Pekela werden ook opgeroepen maar die werden al vrij snel weer geannuleerd. Eén persoon is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar het ongeluk. Berger Fruitema heeft beide voertuigen afgesleept. Tijdens het afhandelen was de Emergoweg enige tijd afgesloten.

**Klik hier voor video**

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button