AlgemeenKort nieuwsOp stap

Nestkastjes timmeren bij de Ennemaborg

- advertentie -

Midwolda – Op zaterdag 16 februari organiseert Het Groninger Landschap de jeugdactiviteit: nestkasjes timmeren voor de vogels.

- advertentie -

In de winter hebben de vogels het moeilijk. Vooral de kleine vogels als winterkoning en goudhaantje hebben het zwaar. Het goudhaantje, meestal een wintergast, wordt maar 9 cm groot en weegt maar 4 tot 7 gram: het is dan ook het kleinste vogeltje van Europa. We gaan met jullie een nestkast bouwen voor onze kleine gevederde vriendjes. Voor de snelle jongens en meisjes zijn er meer knutselwerkjes. De nestkast en andere knutselwerkjes mogen jullie meenemen naar huis.

Tijd: 11.00 – 13.00 uur
Locatie: Werkschuur Ennemaborg, Hoofdweg 100, 9681 AJ Midwolda.
Deelnames is gratis, aanmelden via www.groningerlandschap.nl – activiteiten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button