AlgemeenIncidenten

Brandweer Winschoten rukt uit voor brand bij loods in Oude Pekela

- advertentie -

Oude Pekela – Bij een bedrijfsloods op het Flessingsterrein in Oude Pekela is zaterdagmiddag brand ontstaan. Brandweer Oude- en Nieuwe Pekela werden hiervoor opgeroepen. Ook de hoogwerker van brandweer Winschoten ging ter plaatse.

- advertentie -

De brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling. Het vuur woedde in een houtopslag die tegen de loods aan stond. De brandweer gaf uit voorzorg het sein middelbrand en was met meerdere blusvoertuigen aanwezig.

Voorkomen kon worden dat het vuur oversloeg naar de loods. Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan.

** Klik hier voor de video **

Foto’s: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button