AlgemeenKort nieuws

Ruzie om parkeerplek eindigt in vechtpartij bij supermarkt

- advertentie -

Bunde – Vorige week donderdag zijn een Nederlander en een Duitser met elkaar op de vuist gegaan. Dit gebeurde op de parkeerplaats bij de Combi in Bunde. De 54-jarige man uit Nederland kreeg ruzie met een 48-jarige inwoner van Bunde. De ruzie ging om een parkeerplek.

- advertentie -

De situatie escaleerde toen de twee elkaar verbaal voor van alles hadden uitgemaakt. Ze gingen elkaar met de vuisten te lijf. Ook drie vrouwen, die als passagiers in de auto’s zaten, gingen zich er mee bemoeien. Bij het gevecht raakten meerdere personen lichtgewond.

De politie verzoekt getuigen van het voorval zich te melden,  zodat ze het voorval kunnen reconstrueren.

Foto: Pixabay

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button