AlgemeenIncidenten

Veertienjarig meisje al week vermist

- advertentie -

Groningen – Politie Groningen is op zoek naar de 14-jarige Emily Meijer. Ze is weggelopen uit jeugdinstelling “Het Poortje” in Groningen. Emily is gekleed in een licht blauwe spijkerbroek, witte sweater met bloemmotief op de capuchon, zwarte jas en witte schoenen.

- advertentie -
Emily is al vaker weggelopen uit jeugdinstellingen. In 2017 liep ze weg bij haar ouders in Grootegast, waarna ze in Den Haag werd teruggevonden bij een 18-jarige man. In 2018 liep het meisje weg uit een zorginstelling, waarna de politie haar in Leeuwarden terug vond.

Heeft u haar gezien of weet u waar zij op dit moment verblijft? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of via 0900-8844.

Foto: Politie.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button