Algemeen

Oldambster in top 10 bij wereldwijde bartending wedstrijd

- advertentie -

Midwolda – Marjolein Koning (21) uit Midwolda, staat in de top tien van een wereldwijde wedstrijd, waar meer dan tienduizenden mensen aan mee doen. De wedstrijd is van European Bartending School, een onderwijsinstelling met 21 locaties over de hele wereld, gericht op bartending.

- advertentie -

Op deze scholen kunnen cursussen gevolgd worden voor beginners, gevorderde & barista’s. Ook hebben ze cursussen specifiek gericht op één dranksoort, bijvoorbeeld whisky. Er zijn ook cursussen specifiek voor bepaalde elementen die een goede barman/vrouw onder de knie moet hebben, zoals flair. Dit is het kunnen jongleren met flessen, shakebekers en glazen voor show effect.

(Lees verder onder de foto)

De wedstrijd die nu gaande is heet ‘Ticket to the world’ omdat de eerste prijs een reis is naar 4 locaties van EBS waar de gelukkige winnaar 5 cursussen krijgt, allemaal gratis. De winnaar zal afreizen naar Rome, Barcelona, Schotland & New York! Verder zullen de nummer 2 tot en met 11 een gratis 4 week durende algemene bartending cursus krijgen in Sydney of New York!

Marjolein staat op dit moment op de 8e plek, de wedstrijd loopt nog tot 15 februari. Als het haar lukt om tot die tijd in de top 10 te blijven staan zal zij één van de winnaars zijn van de cursus in Sydney of New York!

Ze doet er alles aan om in de top tien te blijven staan, deze school en de desbetreffende cursus is namelijk iets wat ze al sinds haar 17e wil doen. ”Ik wil deze cursus al jaren doen en vindt niks leuker dan achter de bar staan. Maar het leek mij verstandig om eerst mijn diploma’s te halen en dan dit avontuur aan te gaan. Maar nu de wedstrijd er is zou het natuurlijk fantastisch zijn als ik deze droom zo maar win!” zo zegt Marjolein zelf.

Marjolein heeft alle opdrachten al gedaan die er zijn om punten te verzamelen, het enige wat haar nu nog punten kan opleveren is door de hulp van anderen die zich via haar link aanmelden. Voor elke persoon die dat doet krijgt ze +100 punten. Er zijn gelukkig al een heleboel mensen geweest die haar hebben geholpen, zo staat ze nu op 32.196 punten. Hoe u haar kunt helpen om in de top 10 te blijven staan is gelukkig simpel.

– Klik op deze link: https://tickettotheworld.barschool.net/7930/6173071
– Vul uw naam & e-mail in bij ‘enter here’
– Bevestig uw e-mail

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button