CultuurKort nieuws

‘Gain Aine Wai’, nieuwe single van K Twije

- advertentie -

Winschoten – K Twije, gevormd door Bart en Evert Kruizinga (Bellingwolde – Winschoten) heeft een nieuwe single uitgebracht. Het lied heet ‘Gain AIne Wait’ en is in het Grunnegs opgenomen. Als thema heeft het lied de ziekte Alzheimer en wat de gevolgen daarvan zijn op een relatie.

- advertentie -

Het lied is opgenomen in studio Ekamp te Finsterwolde met als opnameleider Jan Bruintjes uit Winschoten. Naast K Twije hebben de muzikanten Martine Stulp (viool) en Jos Bruining (bas) een bijdrage geleverd aan het nummer. Evert heeft zowel de tekst als ook de compositie voor zijn rekening genomen.

(Lees verder onder de foto)

Evert: “Ik reed een keer in de auto en toen hoorde ik op de radio een discussie over Alzheimer. Ik weet dat mijn broer dat van nabij heeft meegemaakt en dat inspireerde me om er een lied over te schrijven. De ziekte komt steeds vaker voor en soms “

Er wordt nog een clip opgenomen van het nummer en dat wordt dan op het YouTubekanaal van K Twije geplaatst.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button