AlgemeenSport

KNVB leert van kritiek en past procedure afgelastingen amateurvoetbal aan

- advertentie -

Landelijk- “Tijdens de evaluatie over afgelopen weekend is gebleken dat onze communicatie rondom de afgelastingen heeft geleid tot opmerkingen en ongemak. Onze intentie is altijd om zoveel mogelijk wedstrijden door te laten gaan.” dat meldt de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB)

- advertentie -

“Daarom werd het besluit tot zaterdagochtend uitgesteld, zodat de meest recente feiten en cijfers van MeteoConsult en consuls beschikbaar zouden zijn.” aldus de KNVB.  “We hebben echter gezien dat dit tot (te)veel onvrede heeft geleid. Dat is vervelend en onnodig. Daarom hebben we besloten de communicatieprocedure aan te passen.”

Herziening procedure
Vanaf nu zal de KNVB uiterlijk op vrijdagavond om 20.00 uur bekendmaken welke wedstrijden zaterdag zijn afgelast. “In uitzonderlijke gevallen zullen we dit op zaterdag doen om uiterlijk 6.00 uur. Voor de zondagwedstrijden geldt: we communiceren uiterlijk op zaterdagavond om 20.00 uur en in uitzonderlijke gevallen uiterlijk zondagochtend 06.00 uur.” zegt de KNVB.

De afgelastingen worden gecommuniceerd via de website knvb.nl, de twitteraccounts van de KNVB (incl. de districtsaccounts) en via Voetbal.nl (website en app).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button