AlgemeenCultuur

Prins Hendrik Scheemda heeft uw stem nodig tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

- advertentie -

Scheemda –  Al jarenlang wordt muziekvereniging Prins Hendrik Scheemda, net als vele andere verenigingen in de regio, gesteund door Rabobank Zuid en Oost Groningen. Dit jaar organiseert Rabobank Zuid en Oost Groningen wederom de Rabobank Clubkas Campagne, speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt 200.000 euro beschikbaar.

- advertentie -

De malletband van Prins Hendrik Scheemda heeft uw stem nodig! Om de muzikale prestaties op een hoger niveau te krijgen is de aanschaf van een concertmarimba nodig. “Ook hopen we hiermee nieuwe leden enthousiast te maken om muziek te komen spelen bij onze gezellige, leuke en actieve muziekvereniging.” aldus de vereniging.

Stemmen kan hier.

Clubkas Campagne
Van 9 tot en met 28 februari mogen leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. De deelnemende verenigingen en stichtingen ontvangen het aantal op hen uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button