AlgemeenCultuurOp stapVideo

Fotoserie: Winterfestival Grasnapolsky in De Toekomst groot succes! (video)

- advertentie -

Scheemda – Dit weekend was er een bijzonder Winterfestival in De Toekomst van Scheemda. Al 5 jaar werd het winterfestival Grasnapolsky in Kootwijk gehouden. Maar door de groei en de uitputting van de ontdekkingspunten in de omgeving, werd er een nieuwe locatie gezocht. En de organisatie koos dit jaar voor dit unieke plekje in Oost-Groningen.

- advertentie -

De Toekomst is van binnen nu nog leeg, dus de diverse podia waren door het hele pand te vinden. De opening was spectaculair met een prachtige kunst projectie van het Blauwe Uur op het pand en zongen Lucky Fonz III en De Likt live het lied van Drs Pé over strokarton.

Optredens van oa The Japanese House, Remy en Lucky Fonz III brachten de eerste avond de stemming er al in. In en om De Toekomst waren veel kunstwerken te bewonderen, veelal met een link naar de (stro)karton. En zowel binnen als buiten konden er bij de meest uiteenlopende foodtrucks en bars allerlei lekkere hapjes en drankjes worden gekocht.

De afgelopen dagen waren er diverse optredens te bewonderen. Zo bracht Marlene Bakker menig bezoeker in vervoering met haar prachtige Groningse liedjes. Ook waren er verschillende leuke excursies gepland, waar de bezoeker van het festival aan kon deelnemen.

** Klik hier voor de video **

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot & Lonneke Togtema/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button