AlgemeenSport

Zaterdag 16 februari Super Saturday bij S.C. Scheemda met optreden René Becker

- advertentie -

Scheemda – Zaterdag 16 februari is het Super Saturday bij S.C. Scheemda. Op deze dag vinden de eerste thuiswedstrijden van het eerste en tweede elftal plaats na de winterstop.

- advertentie -

Om 12:30 uur trapt het tweede elftal af tegen ACV uit Assen. Aansluitend volgt om 14:30 uur de Oost-Groningse derby tussen S.C. Scheemda 1 en VVS Oostwold 1. Als de vorige ontmoetingen bekeken worden, dan belooft het ook deze zaterdag weer een spektakelstuk te worden. Deze derby staat namelijk garant voor vele doelpunten, strijd en aantrekkelijk voetbal.

Niet alleen op het veld belooft het spektakel te worden, ook buiten het veld. Na afloop van de wedstrijd is er namelijk live muziek van volkszanger René Becker. De Knoalster, bekend van zijn opzwepende nummers waaronder ‘Jij bent een wonder’, ‘Eén en al gezelligheid’ en natuurlijk ‘Als een komeet’, zal garant staan voor een spetterende derde helft.

Eenieder is natuurlijk van harte uitgenodigd op Sportpark d’Oosterd te Scheemda.

Foto: Ingezonden

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button