AlgemeenCultuur

Jolien Folkerts uit Winschoten in de race voor Beste zangers YouTube editie

- advertentie -

Winschoten – Het populaire tv-programma “De Beste Zangers van Nederland”, waarin bekende Nederlanders nummers van andere artiesten op hun eigen manier ten gehore brengen, heeft eind vorig jaar een oproep geplaatst voor een zogenaamde YouTube editie. Er konden YouTube filmpjes ingestuurd worden, waaruit de jury 20 inzendingen hebben uitgekozen.

- advertentie -

(Lees verder onder de foto)

Een van deze 20 inzendingen is van Jolien Folkerts uit Winschoten. Zij is nu bezig met een campagne om haar video zo veel mogelijk te kijken, delen en liken. De jury kijkt onder andere naar de hoeveelheid “reuring” per inzending. Er kan tot 1 maart gestemd worden.

Klik hier voor de video van Jolien

De jury beslist uiteindelijk welke 6 YouTubers mee mogen naar Ibiza voor de opname van deze speciale editie.

Foto: NPO

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button