AlgemeenCultuurOp stap

Fred van Leer met Leer van Fred in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Op dit moment is Fred van Leer de bekendste stylist van de Nederlandse televisie. Hij doet het niet alleen goed op tv maar ook in het theater windt hij iedereen om z’n vinger. Afgelopen theaterseizoen was hij al te zien in de theaters met Leer van Fred Live. De kaarten vlogen als warme broodjes over de toonbank en dit resulteerde in uitverkochte zalen. Fred is terug! Op zaterdag 18 januari 2020 doet hij Winschoten aan. De kaartverkoop ging op 14 februari van start en ook hier gaat het om de laatste kaarten. Wees er dus snel bij.

- advertentie -

Fred was jarenlang coach van Hollands Next Top Model, kleedt bekend Nederland, heeft zijn eigen YouTube-kanaal en is regelmatig te zien op TLC met zijn eigen programma. In het voorjaar bracht hij een boek uit met de titel ‘Leer van Fred’, dit was zo’n groot succes dat hij besloot het theater in te gaan.
Duizenden vrouwen leerden van Fred tijdens zijn workshops op o.a. het LINDA festival en Share a Perfect Day. Nu kan iedere vrouw van hem leren tijdens zijn show.

Leer van Fred Live is een echte avond voor vrouwen en daarom hebben we de voorstelling uitgeroepen tot Ladies Special. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen zijn van harte welkom tijdens deze avond vol gezelligheid. Voorafgaand aan de voorstelling organiseren we leuke extra activiteiten om er een groot feest van te maken. Welke extra’s er precies komen, maken we gaandeweg het seizoen bekend.

Leer van Fred Live wordt een hilarische avond uit voor de nieuwsgierige vrouw die the do’s and don’t wil weten qua kleding, die tips en tricks wil horen of haar eigen verhaal wil vertellen. Fred luistert en adviseert. Of, zoals hij het zelf zegt: “Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is”.

Kaarten zijn te verkrijgen via de theaterkassa en de website www.indeklinker.nl.

Foto: Cultuurhuis De Klinker (ingezonden)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button