Algemeen

Action Winschoten krijgt opfrisbeurt

- advertentie -

Winschoten –  Winkelketen Action geeft tot en met april van dit jaar 25 winkels een opfrisbeurt. In de provincie Groningen gaat het om de winkels in Winschoten en Leek.

- advertentie -

Aantrekkelijker
Het filiaal in Winschoten is 4 februari dichtgegaan. De bedoeling is dat de winkel op 22 februari weer open gaat. De winkels krijgen nieuwe vloeren, nieuw licht wordt aangebracht en de producten worden aan aantrekkelijker gepresenteerd zodat de winkels er strakker uit zien.

Winkelketen
Action is een van oorsprong Nederlandse winkelketen met meer dan 1000 vestigingen in Nederland en de rest van Europa. Het bedrijf is eigendom van de Britse investeringsmaatschappij 3i. Het hoofdkantoor is nog steeds in Nederland gevestigd.

Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button