AlgemeenIncidenten

Containers gaan in vlammen op tegen de Eextahal

- advertentie -

Scheemda – In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 05.25 uur werd brandweer Scheemda opgeroepen voor een containerbrand bij de Eextahal in Scheemda.

- advertentie -

De brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. Toen bleken diverse huisvuilcontainers in brand te staan tegen de gevel van de sport- en evenementenhal. De brandweer wist de brand snel te blussen waardoor doorslag naar binnen voorkomen kon worden. Wel raakte een deur zwaar beschadigd.

De politie heeft rondom het pand nog gekeken naar eventuele verdachte(n). Zij sluiten brandstichting dan ook niet uit. Het is onbekend of de eigenaar aangifte gaat doen. Getuigen kunnen zich melden bij de politie.

Foto’s: JB/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button