Algemeen

Minisymposium ‘Kak, wat een gedoe’ op 4 maart in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Het Ommelander Ziekenhuis Groningen houdt op maandag 4 maart een symposium over obstipatie, fecale incontinentie en vertraagde zindelijkheid bij kinderen. Deze lezing wordt gehouden van 17.30 – 21.00 uur in het restaurant van het ziekenhuis in Scheemda. Iedereen die beroepshalve met dit vakgebied te maken heeft,

- advertentie -

zoals POH-ers, kinderverpleegkundigen, jeugdverpleegkundigen, fysiotherapeuten, medewerkers in asielzoekerscentra en zorgboerderijen en overige kind-gerelateerde professionals, is van harte welkom. Deelname aan de bijeenkomst is gratis maar bezoekers dienen zich wel aan te melden.

Onderwerpen en sprekers
Onderwerpen die deze avond aan de orde komen zijn: Opfrisser over poepen- De bekkenbodem de baas – Hechting is basisvertrouwen – Welke rol speelt voeding bij obstipatie bij kinderen – Hoge Noot en Muziektherapie bij kinderen met poepangst en Darmspoelen, het laatste redmiddel?

Sprekers tijdens het symposium zijn onder andere een kinderarts, kinderpsycholoog, kinderdietist en een kinderbekkenfysiotherapeut.

Info en aanmelden
Voor meer informatie over deze bijeenkomst zie www.ommelanderziekenhuis.nl (agenda) of mail naar Loes Gijsberts, specialistisch verpleegkundige/urotherapeut: l.gijsberts@ozg.nl

U kunt zich aanmelden via https://www.coloplast.nl/minisymposium. Het maximum aantal deelnemers is 120.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button