AlgemeenCultuur

Hulp bij online belastingaangifte in Bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In maart  biedt Bibliotheek Winschoten  in samenwerking met  Administratiekantoor Oosteinde, Blijham hulp bij de online belastingaangifte. Iedereen met een vraag is welkom. Vorig jaar hebben meer dan 150 Groningers gebruikt gemaakt van de gratis belastingspreekuren die in dertien bibliotheken werden georganiseerd.

- advertentie -

Iedereen die hulp kan gebruiken bij de belastingaangifte via de computer, kan in maart terecht bij het belastingspreekuur in de bibliotheek. Samen met partnerorganisaties biedt Biblionet Groningen de komende tijd gratis belastingspreekuren ter ondersteuning van de digitale aangifte over 2018. Voor mensen die zelf aangifte willen doen maar niet beschikken over een computer met internet, biedt de bibliotheek gratis beveiligd computer- en internetgebruik.

Hulp bij de online belastingaangifte en het gebruik van computerfaciliteiten zijn gratis en voor iedereen, ook voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek. In Bibliotheek Winschoten zijn er op de volgende data gratis belastingspreekuren in samenwerking met Administratiekantoor Oosteinde, Johnny Houwen

Dinsdag 12 maart van 10.00 – 14.00 uur
Dinsdag 14 maart van 10.00 – 14.00 uur

Zelf meenemen: DigiD, jaaropgaven bank/werk, bankpas, legitimatiebewijs.

Samenwerking Koninklijke Bibliotheek en Belastingdienst
Dankzij een samenwerking tussen de Belastingdienst en de Koninklijke Bibliotheek (KB) biedt Biblionet Groningen in bijna alle Groningse bibliotheken gratis digivaardigheidscursussen aan voor mensen die moeite hebben met de digitale overheid. Bovendien organiseert Biblionet Groningen – in samenwerking met lokale maatschappelijke organisaties – hulp bij het invullen van de online belastingaangifte. De samenwerking is in januari 2019 voor vier jaar verlengd. Dit maakt blijvend hulp bij belastingaangifte in bibliotheken mogelijk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button