AlgemeenCultuurOp stap

The Backstage Comedy Tour, te zien in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Een fonkelnieuw theaterconcept dient zich aan in de Nederlandse theaters; The Backstage Comedy Tour. Tijdens deze nieuwe, uit Groot-Brittannië overgewaaide cabaretvorm, leunen theaterbezoekers niet meer ouderwets anderhalf uur achterover in hun stoel, maar worden ze achter de schermen vermaakt door comedians. ‘The Backstage Comedy Tour’ is zaterdag 18 mei te zien in Cultuurhuis De Klinker.

- advertentie -

Wist je dat cabaretiers de meeste tijd niet op het toneel doorbrengen maar in de krochten van het theater? Dat ze daar in de kleedkamer de beste grappen verzinnen, die in de artiestenfoyer uitproberen op de dames van de kassa én vervolgens de verbeterde versie vol enthousiasme testen in de loadingdock waar net de technici de vrachtauto met decorstukken vullen?

Wij bieden je een uniek kijkje in de cabaretkeuken en zetten het theater voor één dag compleet op zijn kop! Theaterbezoekers zitten niet anderhalf uur onderuitgezakt op hun stoelen, maar mogen een kijkje nemen achter de schermen van het theater. Verdeeld in groepen bezoek je de meest onverwachte plaatsen. Hier staan de artiesten klaar voor een korte, unieke voorstelling. Een kwartiertje, hooguit. Daarna weer door naar de volgende, mysterieuze plek.

Ga een geweldige avond tegemoet en mis deze unieke beleving niet! Kaarten reserveren kan via www.indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button