AlgemeenCultuurOp stap

Start kaartverkoop Festival Hongerige Wolf

- advertentie -

Hongerige Wolf – De kaartverkoop voor komende editie van Festival Hongerige Wolf is  op 26 februari 2019 om 17.00 uur gestart! Op 12, 13 en 14 juli is het Groningse dorp Hongerige Wolf alweer voor de negende keer het toneel van dit eigenzinnige festival. Het festival is een broedplaats voor onontdekt talent en biedt een podium voor bekendere makers om nieuw werk te presenteren.

- advertentie -

Er is muziek op het Schapenveld, theater op de Waddendijk, dans in bloeiende tuinen van bewoners en filmvertoningen tussen de knisperende populieren in het Ambonezenbosje. Daarnaast zijn er rondleidingen, excursies en workshops om ook de kleintjes op een speelse manier kennis te laten maken met kunst en natuur. En voor wie wil kan er ’s nachts gedanst worden in de Danssilo waar Dj’s tot in de kleine uurtjes draaien.

Unieke producties en ‘9×13’!
Hoewel het programma pas vanaf april bekend wordt gemaakt, zijn de voorbereidingen al in volle gang. In navolging van de succesvolle luistervoorstelling ‘De Grote Verheid’ en de installatie van beeldend kunstenaar Felipe van Laar vorig jaar op de Waddendijk, zullen ook komende editie kunstenaars en artiesten speciaal voor het festival werk op maat maken, geïnspireerd op Hongerige Wolf.

“Verder zal de ‘Hongerige Woorden stage’, die vorig jaar een succesvolle eerste editie kende, dit jaar opnieuw podium zijn voor eigengereide spoken word-artiesten. En wat zijn we trots dat we alvast kunnen melden dat de muzikanten van de Neo-fanfare 9×13 hun nieuwste productie ‘Les Fauves’ op ons festival zullen laten schallen!” aldus de organisatie.

Kaartverkoop
Dagkaarten zijn al beschikbaar vanaf €22,50 euro. Een weekend passe-partout kost in de voorverkoop €52,50 euro (normaal €67,50). Kaarten tegen dit Early Bird tarief zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt! Dit jaar zijn er voor het eerst ook goedkopere tickets voor jongeren (13 t/m 17).
Tickets zijn te koop via www.festivalhongerigewolf.nl/tickets.

Foto: Festival Hongerige Wolf

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button