AlgemeenCultuur

Alone@Home (8+) is het perfecte uitje voor het hele gezin

- advertentie -

Winschoten – Iedereen kent de kerstfilm ‘Home Alone’ en hele families zitten rond die tijd van het jaar voor de buis. Het hoeft echter geen kerst te zijn voor een gezellige familieavond. Alone@Home, met een knipoog naar de alom bekende film, is een avond vol avontuur, slapstick, livemuziek en spektakel. De voorstelling staat garant voor een gezellige avond uit met het hele gezin. Op woensdag 13 maart om 19.30 uur zie je deze verrukkelijke avonturenkomedie in De Klinker.

- advertentie -

Verrassende stunts uitgevoerd in een vernuftig decor met daaraan toegevoegd aanstekelijke livemuziek. Dat zijn de ingrediënten voor de perfecte avond uit. Twee kinderen – die elkaars bloed kunnen drinken – zijn alleen thuis, wanneer twee stuntelige beroepscriminelen (o.a. Joep Onderdelinden) op slinkse wijze hun huis proberen binnen te dringen. Lukt het onze heldhaftige kinderen om de boeven te slim af te zijn met valstrikken en boobytraps? Een lawaaimaker schept op het toneel met huis-, tuin- en keukengerei een fantastisch geluidsdecor, ondersteund door live musici met heerlijke liedjes van Gouden Kalf winnaar Helge Slikker.

De voorstelling ontving positieve recensies zoals die van ilovetheater.nl: “Ze hebben er duidelijk plezier in, hun timing is op het perfecte af en hun gezichtsuitdrukkingen zijn geniaal. Eddie B. Wahr als de aparte, rare buurman is echt perfect gecast, hij weet de voorstelling met zijn geluidseffecten iets extra’s te geven. (…) De voorstelling is vanaf de eerste minuut grappig en leerzaam.”

Alone@Home is ook een voorstelling over pesten versus gepest worden en hoe ieder kind zijn eigen gevecht met onzekerheid kent. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid. Iedere ouder die ooit weleens overwogen heeft zijn kind alleen thuis te laten, denkt daar na het zien van Alone@Home nog wel drie keer over na! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa of via onze website www.indeklinker.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button