Algemeen

Nieuwe Formule voor budgetbeheer, schuldhulpverlening en bewindvoering in Oost-Groningen

- advertentie -

Winschoten – Hoe lastig uw financiële situatie ook is, de oplossing is Formule! Kom je er financieel niet uit, wacht dan niet met hulp zoeken, Formule staat klaar met professionele ondersteuning op maat, in nauwe samenwerking met haar juridische kennispartner Notariaat Winschoten.

- advertentie -

Formule is een jonge organisatie, opgericht door professionals met verschillende achtergronden, onder meer op het gebied van arbeid, inkomen en recht. Eerste aanspreekpunt is financieel raadgever Bert Meijer. Formule is sinds 1 maart gevestigd onder een dak met Notariaat Winschoten aan de Emmastraat 10 in Winschoten.

Anders doen
“De bedenkers van Formule hebben een ding gemeen: in ons werk hebben wij vaak te maken met mensen die in de schulden of in de financiële problemen terechtkomen. Daarbij vinden wij dat bij (dreigende) schuldhulpverlening de hulp aan mensen vaak te wensen over laat”, vertelt Bert meijer. “Wij willen dit heel anders doen door niet het probleem centraal te laten staan, maar de klant en de oplossing in het middelpunt te zetten. Zo bieden wij de juiste Formule voor. Kunnen wij je uit de problemen halen, dan doen wij dat! Wij bieden mensen de ondersteuning die soortgelijke problemen in de toekomst voorkomt. Lukt dat niet of zijn de problemen van jou of je familielid blijvend, dan helpen wij met professionele bewindvoering. Zit jij in een (financieel) lastige situatie en denk je dat wij de juiste formule kunnen bieden voor je problemen: schroom niet, maar neem contact op”

Kijk voor meer informatie op www.formule-groningen.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button