AlgemeenRegionaal nieuws

Hedwig Zomerman voor de 2e keer door naar de finale voor Miss teen of Groningen

- advertentie -

Winschoten – Hedwig Zomerman uit Winschoten is voor de 2e keer door naar de finale voor Miss teen of Groningen. Vorig jaar deed Hedwig ook al mee, maar toen werd ze 2e. Hedwig staat als enige uit het Oldambt in de finale. Mocht ze deze verkiezing winnen dan mag ze door naar de landelijke miss verkiezing.

- advertentie -

De finale vindt plaats in het Kielzog in Hoogezand en is op 18 maart.

Goed doel
Miss teen of Groningen doet veel voor goede doelen, Dit jaar gaat een groot deel van de opbrengsten naar de LINDA foundation. De LINDA foundation is in juli 2013 opgericht door Linda de Mol en Mood for Magazines, uitgeverij van het tijdschrift LINDA. Het fonds is bestemd voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële nood verkeren.

Stemmen
Een stem uitbrengen op Hedwig kan door een sms te sturen.
Sms Poll Groningen Hedwig naar 3010 (let op dit kost €1.10 per ontvangen bericht)

Foto’s: Roy Froma

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button