Algemeen

Geslaagde Dag van de Busreiziger

- advertentie -

Oldambt – Afgelopen dinsdag vierde Qbuzz de Dag van de Busreiziger. “Hiermee willden wij jullie, als busreizigers, bedanken en in het zonnetje zetten.” aldus Qbuzz.  De bus is een duurzame en slimme keuze en zorgt er voor dat het minder druk is op de wegen, met name rond de steden.

- advertentie -

Muziek, theater en variété onderweg tijdens de busreis
Tijdens de ochtendspits (06.30 tot 09.30 uur) en middagspits (14.30 tot 17.30 uur) waren op verschillende locaties muzikale en theatrale acts zoals singer-songwriters, bands, theatersketches en variété.

Tijdens de Dag van de Busreiziger waren er reporters op pad. Je kon ze volgen via Facebook en SlamFM. De speciale radiobus van Simone FM stond de hele dag op het busstation in Assen.

Foto’s: ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button