AlgemeenCultuurOp stap

The Backstage Comedy Tour

Winschoten – Wat is er nu leuker dan een cabaretvoorstelling? Juist! Een cabaretvoorstelling op een bijzondere locatie. Dat is de Backstage Comedy Tour welke op zaterdag 18 mei plaatsvindt in De Klinker. Nieuw cabarettalent krijgt deze avond een podium en geeft previews op verschillende plekken in het theater.

- advertentie - 

 Tijdens de tour kan de aankomende generatie cabaretiers laten zien wat ze kunnen op diverse plekken in het theater. Ze spelen ongeveer een kwartiertje, als een soort kennismaking. De ene keer zit het publiek in de kleedkamer van de artiest, de andere keer op het podium van de grote zaal of in de laadruimte. “Sfeer scheppend, met veelbelovende, rijke variatie.” (DvhN) Die woorden beloven natuurlijk een fantastische avond. Het publiek wordt in groepen opgedeeld en verplaatst zich van plek naar plek. De artiesten wachten u op voor een korte act en daarna is het tijd voor het volgende schouwspel. 

De Backstage Comedy Tour wordt voor de 2e keer georganiseerd en ontving vorig jaar lovende recensies. Zo gaf Dagblad van het Noorden vier sterren en kopte “The Backstage Comedy Tour: een Club met een briljant plan”. Wie er komen spelen, dat is een verrassing.

Het spektakel vindt plaats op zaterdag 18 mei om 20.15 uur in Theater De Klinker in Winschoten. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa of via www.indeklinker.nl.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button