AlgemeenKort nieuwsOp stap

Hobbymarkt met Modelbouw in sporthal Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op zondag 31 maart wordt in sporthal Winschoten voor de tweede maal een grote Hobby- en Creamarkt georganiseerd in combinatie met een modelbouwmarkt. Voor dit evenement bestond vorig jaar grote belangstelling en vooral ook vanuit Duitsland.

- advertentie -

Vele tientallen standhouders op het gebied van Hobby & Crea zorgen in de sporthal voor een ruim en divers aanbod. Van miniaturen voor poppenhuizen tot keramiek, van sieraden tot gehaakte producten en nog veel meer. Ook materialen om zelf aan de slag te gaan zijn er verkrijgbaar. Daarnaast kunnen bezoekers mee doen aan verschillend workshops, zoals “stippen” (techniek met verf) en glas schilderen voor sieraden (foto). Ook wordt op de beursvloer een cateringpunt met ruime zitgelegenheid ingericht.

Deze afdeling modelbouw bevindt zich in de naastgelegen spelhal. Deze is volgeboekt en bezoekers vinden er o.a. verkoopstands op het gebied van modelspoor en modelauto’s, exposeren een aantal verenigingen zich waaronder uit Ost Friesland en wordt er gereden met radiografisch bestuurbare vrachtwagen op een een speciaal aangelegde baan. Er is zelfs een modelbouwer die de Meyer Werf in Papenburg op schaal heeft nagebouwd inclusief de bijbehorende cruiseschepen.

De markt is geopend 11-17 uur en de entree bedraagt 3 euro (kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button