Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuurKort nieuws

Meespelen met klassieke muziek

- advertentie -

Winschoten – Kunstencentrum De Klinker start met een cursus voor iedereen die graag wil samenspelen in een ensemble. Samen muziek maken is het leukste dat er is. Je leert van elkaar en samen vorm je een geheel. Speel je blokfluit, cello, dwarsfluit, hobo, klavecimbel of (alt-) viool? Dan ben je van harte welkom!

- advertentie -

Samen muziek maken is vooral samen plezier maken! Het is niet van belang hoe goed iemand is of welke diploma’s iemand heeft. Heeft u al lang geen muziek meer gemaakt en bent u onzeker of u het nog wel kunt? Dan is dit hét moment om uw oude hobby weer op te pakken. Ook beginners kunnen met veel plezier samenspelen. De partijen zijn eenvoudig, zodat iedereen kan meedoen. Onze docenten zijn ervoor opgeleid en begeleiden u uitstekend.

Als afsluiting van dit project speelt het ensemble samen met blokfluitensemble Rosa Nova en het Barokensemble van Kunstencentrum De Klinker op zaterdag 25 mei tijdens de open dag van het Kunstencentrum. Het ensemble start donderdag 4 april van 13.30 -14.30 uur. Er wordt 7 keer gerepeteerd op 4, 11, 18 en 25 april en op 9, 16 en 23 mei.

Aanmelden
Meld u vóór maandag 1 april aan via: kunstencentrum@indeklinker.nl. Kosten voor deelname bedragen € 70,- (excl. BTW). Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar kunstencentrum@indeklinker.nl of bel ons op 0597-700270 (keuze 3).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button