AlgemeenOp stap

Optreden Mooi Wark tijdens Healthy Ageing Tour in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – De Healthy Ageing Tour komt op zondag 14 april naar Midwolda. De internationale wielerwedstrijd voor de beste vrouwen van de wereld brengt 25 teams aan het vertrek. Zij leggen acht ronden van 18 kilometer rondom het Oldambt meer af. In het spoor van de wereldtop bij de wielrennende vrouwen komt Simone FM met een Drive In Show, waarbij onder meer Mooi Wark op het podium komt.

- advertentie -

Het publiek kan op die manier genieten van de sportieve prestaties van het wielerpeloton maar ook van live-artiesten die zorgen dat er van 14.00 tot 17.00 uur live-optredens te zien zijn in Midwolda. Naast Mooi Wark komen ook De Dikdakkers en René Becker optreden. Afsluitend worden op het podium de winnares en de eindwinnaars uit de Healthy Ageing Tour gehuldigd op het podium aan de Hoofdweg in Midwolda.

Programma

14.00 uur  Start Simone FM drive in show / DJ Danny Blom

14.45 uur  René Becker

15.15 uur  De Dikdakkers

15.45 uur  Mooi Wark

Foto’s: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button