AlgemeenNieuwsoverzichtSport

Hockeyclub Winschoten zoekt oud-leden

Winschoten – Op 3 november 2019 bestaat HCW (Hockeyclub Winschoten) 90 jaar. Dit wil de club niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom zijn er in dit weekend allerlei activiteiten op de club. Het hoogtepunt van dit weekend is een spetterend feest op zaterdagavond 2 november 2019.

- advertentie - 

Om dit feest tot een groot succes te maken, is HCW op zoek naar zo veel mogelijk oud-leden van de hockeyclub. Ben jij oud-lid of ken je iemand die oud-lid is, mail dan naar 90jaar@h-c-w.nl. Je kunt ook een formulier invullen. (Link naar Google formulier)

We houden je dan op de hoogte van alle jubileum activiteiten en zien je aanmelding voor het feest graag tegemoet.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button