AlgemeenOp stapVideo

Alloway staat tussen grote namen op Oerrock (video)

- advertentie -

Winschoten/Ureterp – De Groningse band Alloway heeft zaterdagavond 23 maart de finale van de play-offs voor Oerrock gewonnen. De zeskoppige band uit Oldambt mag daardoor op Hemelvaartsdag optreden op het driedaagse festival Oerrock in Ureterp. Andere artiesten die optreden op Oerrock zijn Jett Rebel, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Waylon, Van Velzen, Guus Meeuwis en Golden Earring.

- advertentie -

Alloway wist zich afgelopen januari te plaatsen voor de finale. De band vertrok afgelopen zaterdag met een bus vol fans naar Friesland. De Groningers mochten als laatste het podium betreden, maar ze eindigden dus als eerste. De vakjury koos Alloway als winnaar.

Foto & Video: Dennis Postma/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button