AlgemeenKort nieuwsWeerbericht

Code geel: Kans op onweersbuien, mogelijk met hagel en windstoten

Groningen – KNMI heeft voor een deel van Nederland code geel afgegeven. Deze is in Groningen van kracht van dinsdagavond 20:00 uur tot 22:00 uur. In het noorden komen enkele onweersbuien voor, mogelijk met hagel. Deze trekken noordoostwaarts en verlaten over een uurtje het land.

- advertentie - 

Onweersbuien
Kans op onweersbuien, mogelijk met hagel en windstoten van 60-75 km/u. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden. Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button