AlgemeenKort nieuws

Straks betere vakantiefoto’s maken? Doe een fotocursus!

- advertentie -

Westerlee – Marcel Lameijer is al vele jaren actief als fotograaf, voornamelijk in het Oldambt. En hij wil graag zijn kennis delen met u als Oldambster. Lameijer fotografeerde de afgelopen jaren veel voor de lokale media maar ook voor landelijke en internationale publicaties van zijn foto’s van de fotograaf gebruikt. Op dit moment richt Marcel zich meer op zijn fotostudio en het maken van reportages en bedrijfsfoto’s. En sinds een paar jaar staan er ook fotocursussen op het programma.

- advertentie -

Heeft u altijd al willen weten waar de knopjes voor zijn op uw camera? Wilt u voor de vakantie een fotocursus doen zodat u straks met geweldige vakantiefoto’s thuis komt of is het maken van foto’s uw passie maar kan een beetje extra kennis en oefenen geen kwaad? Schrijf u dan nu in voor de fotocursus die op woensdag 15 mei begint.

Bijzonder is dat Lameijer ook probeert om de jeugd te leren fotograferen. Inmiddels heeft hij al enkele cursussen speciaal voor de jeugd tussen de 13 en 18 jaar gegeven en deze waren een groot succes. Ook deze cursus gaat weer van start maar dan op dinsdag 14 mei.

Er is beperkt plaats en vol = vol. De cursus duurt 5 avonden verdeeld over 10 weken en kost 150 euro. Er is tussendoor dus genoeg tijd om te oefenen. De cursus wordt gegeven in de fotostudio van Marcel Lameijer in Westerlee en de laatste avonden kan op locatie worden geoefend.

Wil je ook beter leren fotograferen en je camera op de handmatige stand kunnen bedienen? Schrijf je dan nu in. Voor meer informatie kijkt u op https://www.marcel-lameijer.nl/fotocursus-marcel-lameijer/ of via de social media van Marcel Lameijer.

Foto’s: Marcel Lameijer

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button