Politiek

Meet and Greet met raad in Heiligerlee gaat door met maatregelen

- advertentie -

Heiligerlee – De Meet and Greet tussen de gemeenteraad en de bevolking van Oldambt gaat dinsdag 9 november door. Er zijn wel een aantal extra maatregelen. Ook is het aantal bezoekers beperkt. Hierdoor is opgave vooraf noodzakelijk. Dit kan tot dinsdag 12.00 uur via griffie@gemeente-oldambt.nl.

- advertentie -

De extra maatregelen houden in dat bezoekers in het bezit moeten zijn van een coronatoegangsbewijs (de QR-code in de CoronaCheck-app). Ook is een mondkapje verplicht wanneer mensen door de ruimte lopen.

Met de Meet and Greet wil de gemeenteraad de bevolking van Oldambt opzoeken. Dinsdag is de eerste Meet en Greet in het Museum Slag bij Heiligerlee aan de Provincialeweg 55 in Heiligerlee. Op het programma staan eerst een presentatie van het museum en het initiatief van een beweeg-/speeltuin in het dorp. Na de pauze krijgt de bevolking via ‘De Zeepkist’ de mogelijkheid om met alle aanwezige raadsleden dingen te delen die voor hen belangrijk zijn in hun woon- en leefomgeving. Aansluitend kan aan tafeltjes met raadsleden worden gesproken.

De bijeenkomst wordt gehouden in het Museum Slag bij Heiligerlee aan de Provincialeweg 55. Het programma begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button