AlgemeenKort nieuwsNieuwsoverzicht

Een mooie opbrengst Paasmarkt verpleegcentrum “De Tjamme”

Beerta – Afgelopen woensdagmiddag 10 april werd er een paasmarkt in verpleegcentrum “De Tjamme” georganiseerd. De opbrengst uit de lotenspel zal gebruikt worden voor de aanschaf van een routefiets. Dankzij de inzet van vrijwilligers werden vele prijzen opgehaald, bij de plaatselijke middenstand van de gemeente Oldambt.

- advertentie - 

Namens alle bewoners willen we dan ook de middenstand bedanken voor de mooie prijzen en onze vrijwilligers voor de inzet tijdens de markt.

Want dankzij deze opbrengst van de markt, die verdubbeld zal worden door het fonds “Voor de Ouderen” en de bijdragen van de fonds FNO, fonds Eemsmond en de Rabobank kan de routefiets aangeschaft worden.

Foto’s: Ingezonden

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button