AlgemeenCultuur

Vrolijke theatermiddag met Peppa Pig voor de allerkleinsten bijna uitverkocht

- advertentie -

Winschoten – De meivakantie staat voor de deur en wat is er nu leuker, dan samen met het hele gezin naar het theater gaan? Op zondagmiddag 28 april komen Peppa Pig en haar vriendjes, bekend van Nickelodeon, naar Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing!

- advertentie -

 Wat die verrassing precies inhoudt, dat houden we nog even geheim. Dat het één groot feest wordt, dat is zeker. Slingers en ballonnen vullen het hele podium en er staat een lekkere, grote chocoladetaart op tafel. Deze gezellige familiemusical met nieuwe meezingliedjes, swingende dansjes en vrolijke varkentjeshumor wordt een onvergetelijke middag voor de allerkleinsten.

Om 14.00 uur is er al van alles te doen in de foyer om de voorpret te verhogen. De kinderen mogen hun eigen feesthoed knutselen zodat ze helemaal klaar zijn voor het feest en natuurlijk is Ollie de Ranja-olifant aanwezig. Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen op de foto met Peppa en haar vriendjes.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en vindt plaats op zondag 28 april. De inloop is vanaf 14.00 uur, de voorstelling begint om 15.00 uur in theater De Klinker in Winschoten.

Er is een nog beperkt aantal kaarten beschikbaar, reserveer dus snel. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa of via www.indeklinker.nl.

Foto: Wim Lanser

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button