Algemeen

Scheemda zamelt geld in voor BuurtAED

- advertentie -

Scheemda – Bewoner Roelof Blanken van de Langeweg in Scheemda is naar eigen initiatief gestart met het inzamelen van geld voor een BuurtAED. Roelof verteld aan OldambtNu: “Er zijn te weinig AED’s in de buurt waar dag en nacht toegang tot is, het is van belang om snel en adequaat te kunnen handelen”

- advertentie -

In woonwijken zijn te weinig AED’s dag en nacht bereikbaar. Bij een hartstilstand is een AED van levensbelang. Gelukkig is er een oplossing, zamel samen met je buren geld in voor een eigen AED, met tenminste 1000 euro korting. Via BuurtAED kun je een eigen actie starten voor jou wijk.

Roelof heeft zijn eigen woning beschikbaar gesteld om een AED op te hangen. Hij vraagt bewoners en belangstellenden dan ook van harte om te doneren, om zo snel mogelijk de wijk van een AED te kunnen voorzien. Op dit moment zit hij al op de helft van het bedrag.

Wil jij een steentje bijdragen? Doneren kan door hier te klikken.

Foto: OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button