Algemeen

Arriva zet extra én langere treinen in tijdens Koningsnacht en Koningsdag

- advertentie -

Groningen – Tijdens de viering van Koningsnacht en Koningsdag in het Noorden zet Arriva, net als voorgaande jaren, weer extra én langere treinen in. Op vrijdagavond 26 april rijden er langere treinen op het traject Leeuwarden-Groningen. Op zaterdag overdag rijden er langere treinen richting Groningen. Vanwege het festival Kingsland rijden er ’s avonds extra late treinen.

- advertentie -

Extra treinen rond 01.00 uur
Van Groningen naar Leeuwarden vertrekken er twee extra treinen: om 23.51 en om 0.51 uur. De trein die normaal om 0.29 uur vertrekt, gaat iets later om 0.34 uur. De treinen richting Leeuwarden vertrekken vanaf spoor 6a. Van Groningen naar Roodeschool vertrekt er om 0.56 uur een extra trein vanaf spoor 4a. Om 1.01 uur vertrekt vanaf spoor 3a een extra trein van Groningen naar Delfzijl. En om 0.59 uur vanaf spoor 3b van Groningen naar Bad Nieuweschans.

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button