Algemeen

2 Dagen feest tijdens Koningsfeesten Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Ook dit jaar gaat het Marktplein flink oranje kleuren! Twee geweldige bands zullen op een buitenpodium optreden.

- advertentie -

Koningsnacht
In de nacht van vrijdag op zaterdag zal de band Barcode vanaf 20.00 uur optreden. Een energiek frontduo van een klasse apart. Een fundament van een band waar je u tegen zegt. Een zinderende show met de beste hits en de leukste meezingers.

Koningsdag
Naast de leuke en vaste vrijmarkt kunt u op het Marktplein vanaf 13.00 uur genieten van een DJ. Eerst zou er een feestband komen, zij hebben helaas afgezegd. Een bandlid van de Moeflons heeft een ongeluk gehad, hierom is een optreden niet meer mogelijk.

Kortom: gezelligheid in Winschoten tijdens de Koningsfeesten, de toegang is gratis!

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button