AlgemeenOp stap

Goede plek op de vrijmarkt: Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn

- advertentie -

Winschoten – Snuffelen in de spullen van anderen om te zoeken naar verborgen schatten of juist vroeg opstaan om zoveel mogelijk geld te verdienen en je rommel kwijt te raken. Als je aan Koningsdag denkt, denk je natuurlijk aan de vrijmarkt.

- advertentie -

De eerste verkopers zaten om 02.00 klaar in het centrum van Winschoten. Rond 5.00 uur kwam er steeds meer beweging, sommige verkopers hadden al vrij snel geluk. De laatste stappers kwamen langs de eerste kleedjes en kochten zelfs al wat, al was het wel de vraag of de gekochte goederen heel huids thuis zijn gekomen…

Goed, daar zit je dan, om half 5 (of zelfs eerder) ’s ochtends. Vergis je niet, het was al een drukke bedoening van af en aan rijdende auto’s, tafels en rekken die worden opgezet en spullen die worden uitgestald. Vanaf een uur of 6 liepen ook de eerste koopjesjagers al te speurneuzen naar verborgen parels.

Lees ook: Koningsdag in Winschoten: dit moet je weten

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

 

- advertentie - 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button