Algemeen

Sloop oude Bibliotheek Winschoten vordert gestaag

- advertentie -

Winschoten – De sloop van de bibliotheek is in volle gang. Afgelopen weken is er vooral gewerkt aan de achterzijde, nu zijn de werkzaamheden ook goed te zien aan de voorzijde. Voorbijgangers blijven staan om de werkzaamheden te bekijken.

- advertentie -

Wat is er al gebeurd?
De afgelopen weken stonden in het teken van asbest verwijderen. Met trilboren zijn de gevelstenen rond de kozijnen verwijderd om daarna de asbesthoudende materialen te verwijderen.

En nu?
De sloop begint vanaf de achterzijde van het gebouw. Als het gebouw zover is gesloopt dat de voorgevel instabiel wordt, zal deze vanaf de Johan Modastraat naar achteren worden gedrukt. Hierbij wordt tijdelijk de Johan Modastraat afgesloten, vanwege de veiligheid.

Foto’s: OldambtNu.nl (ingezonden)

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button