Algemeen

Toneelvoorstelling ‘Kom hier dat ik u Kus’ naar Winschoten

- advertentie -

Winschoten- Na de succesvolle toneelbewerking van het eerste boek van Griet op de Beeck ‘Vele hemels boven de zevende’ is nu het boek ‘Kom hier dat ik u Kus’ omgezet naar een toneelbewerking. De voorstelling kreeg prachtige recensies. Zo schreef de Theaterkrant “Overtuigd moeiteloos door het sterke spel van Van Winden en Mulder”. Op vrijdag 17 mei is de voorstelling te bewonderen in de grote zaal van Cultuurhuis De Klinker.

- advertentie -

‘Kom hier dat ik u Kus’ is de tweede roman van Op de Beeck en werd binnen een week een bestseller. De schrijfster ontving vele prijzen voor deze wonderschone en aangrijpende roman. Reden te meer om van dit verhaal een toneelbewerking te maken. In het stuk wordt het verhaal over Mona en de verhoudingen in haar familie verteld. We zien Mona als kind, als vierentwintigjarige en als vijfendertig jarige. Met humor, scherpte en ontroering spelen Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen. De voorstelling vindt plaats in het decor van een rommelige repetitieruimte. De springen in de tijd worden aangekondigd door een regie-assistente en kostuumveranderingen, zodat duidelijk is wanneer we aanbelanden in een andere tijd. “De scènes wisselen elkaar als vanzelf in een aangenaam tempo af” (Theaterkrant).

Kaarten bestelt u via www.indeklinker.nl of door te bellen met 0597 – 700 270. Graag zien we u in Cultuurhuis De Klinker.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button