Algemeen

Klooster Reizen wederom beste reisbureau van de Provincie Groningen

Winschoten – Klooster Reizen uit Haren is maandagavond tijdens een feestelijke gala-avond in het Van der Valk Hotel in Houten uitgeroepen tot Reisbureau van het Jaar van de Provincie Groningen. Het reisbureau kreeg van de jury te horen dat hun kantoor een warme huiselijke sfeer heeft en de medewerkers veel kennis van zaken.

- advertentie - 

De aanloop naar deze verkiezing kent een lange strijd. De reisbureaus moeten hiervoor een reisvoorstel, vragenlijst en marketing case maken, kregen een mystery shopper en kregen de jury op bezoek. De verkiezing kent enkel provinciale winnaars om zich zo beter als winnaar in hun eigen regio te kunnen profileren.

Ook in 2017 en 2018 was Klooster Reizen degene die er met de prijzen vandoor ging.

Eigenaresse Gerda Klooster: “Het is ons opnieuw gelukt om beste Reisbureau van de Provincie Groningen te worden. Heel trots op ons team!!”

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button