Regionaal nieuws

Twee gewonden bij incident met zwavelzuur op school in Bunde

- advertentie -

Bunde (D) – Bij een incident op een school aan de Ahornstraße in Bunde zijn vrijdagmiddag twee personen gewond geraakt. Dit gebeurde vermoedelijk bij reinigingswerkzaamheden waarbij zwavelzuur werd gebruikt.

- advertentie -

De hulpdiensten kwamen vrij snel ter plekke bij de school met leerlingen op voortgezet onderwijs. Meerdere personen werden gecontroleerd door het ambulance personeel. twee personen raakten gewond. Het is niet bekend hoe het nu met de slachtoffers is.

De brandweer heeft de toiletruimte, waarin het zwavelzuur met een hoog percentage werd gebruikt, geventileerd. Vervolgens werd het zwavelzuur met een grote hoeveelheid water verdunt.

De politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button