Cultuur

De première wordt een feit, Orkest op maat!

- advertentie -

Winschoten – ‘Het podium voor 29 juni is er klaar voor en het repeteren is begonnen’. Dat zijn de woorden van dirigent Jaap Musschenga van het kersverse Orkest op maat! Begin van dit jaar heeft Jan Willem Dekker een oproep gedaan om muzikanten vanuit de gehele provincie en daarbuiten te werven.

- advertentie -

En dat is gelukt. Samen met webmaster Albert Kruize hebben het drie-tal het gehele project opgezet. Het orkest bestaat uit 55 muzikanten met heel veel muzikale ervaring.  Je mag dan ook wel spreken van een fanfareorkest zoals het hoort te zijn. Een groot voorstander en speciale gast van het project is Alex Vissering. ‘Samen muziek maken is het mooiste wat er is’. Naast de eigen werken van het orkest wordt Alex begeleid met muziekstukken die door Jacob de Haan zijn geschreven. Als slagroom op de taart zal hij zelf ook enkele nummers ten gehore brengen. De presentatie ligt in handen van RTV Noord dj Hans Waalkens.

Noteer zaterdag 29 juni, aanvang 20.15 uur in Theater de Klinker te Winschoten. De kaarten zijn verkrijgbaar aan de theater-kassa of via de online-kassa op www.indeklinker.nl of www.orkestopmaat.nl. Kortom, het gaat een fantastische première worden dat misschien wel smaakt naar meer!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button