Incidenten

Nabestaanden 27-jarige man uit Midwolda: “Wreed, onvoorstelbaar, niet te hanteren”

- advertentie -

Groningen/ Midwolda – “Zonder reden van het leven beroofd. Tijdens een rondje joggen. Wreed, onvoorstelbaar, niet te hanteren”, schrijft de schoonfamilie van het slachtoffer via een rouwadvertentie in het Dagblad van het Noorden. “Hij was nog maar 27 jaar. Net begonnen, voor ons de ideale schoonzoon en zwager.”

- advertentie -

Dodelijke steekpartij
De steekpartij gebeurde dinsdagavond rond 19.15 uur aan het Jaagpad. Hidde Bergman(27) uit Midwolda overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De dader ging ervandoor. De politie onderzoekt meerdere scenario’s. ‘Eén van die scenario’s is dat de 27-jarige man een willekeurig slachtoffer is’, aldus een woordvoerder van politie.

Lees ook: Slachtoffer dodelijke steekpartij is 27-jarige man uit Midwolda

Opnieuw onderzoek
Zaterdag deed de politie opnieuw sporenonderzoek naar aanleiding van de moord. Leden van de forensische opsporing doorzochten zaterdag de bossen langs het Jaagpad in de stad.

De politie is op zoek naar een man tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij zou tussen de 1.70 en 1.80 meter lang zijn en heeft vermoedelijk een lichtgetint uiterlijk. De man droeg donkere bovenkleding en een donkere pet.

Lees ook: Nieuw signalement bekend van dader dodelijke steekpartij

- advertentie -

Wat kunt u doen?
Ziet u iemand die past bij het bovenstaand signalement? Bel dan direct met 112! Heeft u andere informatie over wat dinsdagavond is gebeurd of iets wat met deze zaak te maken kan hebben? Bel dan met 0900-8844 om uw informatie te delen met het rechercheteam.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button