Op stap

Zumba-evenement Men@Work opnieuw groot succes

- advertentie -

Winschoten – Dat Zumba-Fitness nog steeds super populair is, bleek afgelopen zaterdag weer eens. De Tramwerkplaats in Winschoten was het decor van Men@Work. Het was inmiddels de zesde editie met deze keer als thema ‘rood’.

- advertentie -

Organisator Ellen Klijnstra-Van Geene begon in 2013 met het evenement, waarvan de eerste drie edities werden gehouden bij Sport en Lifestyle Oldambt, maar omdat de belangstelling zo massaal werd, moest besloten worden uit te wijken naar De Tramwerkplaats.

Tijdens dit evenement staan er alleen mannelijke zumba-instructeurs uit heel Nederland en Duitsland op het grote podium. Er werd deelgenomen door meer dan 200 Zumba-fans uit Nederland en Duitsland. Zumba is een fitness-dans programma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans zoals salsa, merengue, samba, reggaeton en veel meer. Door het grote succes was het evenement deze keer binnen een week uitverkocht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button