Sport

MOVV JO 17 op jacht naar het kampioenschap!

- advertentie -

Midwolda – Na een aantal competities op rij net niet de felbegeerde eerste plaats te hebben veroverd kan de JO 17 van MOVV aanstaande zaterdag op het eigen sportpark het kampioenschap van de 3e klasse binnen halen. Het tot op het bot gemotiveerde elftal zal vol voor de winst gaan, ook al is één puntje genoeg voor het kampioenschap.

- advertentie -

De tegenstander in deze wedstrijd zal gaan tussen MOVV JO 17 en WVV JO 17-3 en om 13:00 uur zal de bal rollen op het sportpark MOVV aan de Niesoordlaan in Midwolda. U bent van harte welkom om het team naar de overwinning te juichen!


Jouw sportbericht op OldambtNu.nl? Stuur dit in via pers-berichten@oldambtnu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button